Sisteme detectie si semnalizare incendiu 2019-05-30T13:41:20+00:00

SISTEME DETECTIE SI SEMNALIZARE INCENDIU.

O localizare precisa a oricarui inceput de incediu este esentiala pentru a minimiza pierderile si pentru a garanta, in primul rand, siguranta persoanelor. Un sistem de detectie si semnalizare incendiu conceput, instalat si intretinut corespunzator va putea indeplini acest rol.

In functie de obiectivul de protejat se pot folosi sisteme conventionale sau adresabile care inglobeaza, in raport cu solutia stabilita, centrale de incendiu, detectoare de fum, detectoare de temperatura, detectoare de flacara, detectoare de gaz metan, detectoare de monoxid de carbon, detectoare de inundatii, butoane de alarma, sirene optice sau optoacustice, module de comanda.

Integrarea sistemlui de detectie si semnalizare incendiu cu celelalte sisteme de securitate si siguranta permite functionalitati cum ar fi controlul lifturilor, al cailor de evacuare, al sistemelor de stingere locale, al sistemelor de evacuare a fumului sau a gazelor fierbinti, al sistemelor de anuntare, al ventilatiei, al vanei de gaz, etc.

YARALINE
CONTACTATI-NE ACUM.

CONTACT