Loading...
Prezentare companie 2020-10-27T14:11:41+00:00

CINE SUNTEM NOI.

  • Suntem prezenti in domeniul instalatiilor electrice de joasa tensiune, al sistemelor de securitate si siguranta electronica incepand cu anul 2009.

  • Punem calitatea pe primul plan. Ne ghidam dupa sloganul: “Fa lucrurile ca si cum le-ai face pentru tine!” Si va asiguram ca vrem sa le facem foarte bine.

  • Ne concentram pe intelegerea nevoii clientului oferind solutii adaptate care includ atat partea de echipamente cat si serviciile necesare implementarii, integrarii si punerii lor in functiune continuand cu intretinerea si mentinerea parametrilor de functionare ai solutiei la nivelul initial pe toata durata de exploatare.

  • Oferim solutii in domeniile: Instalatii electrice de joasa tensiune, Securitate, Protectie la Incendiu, Sisteme de actionari, Audio-Video.

NOI suntem YARALINE!

CONSULTANTA SI SUPORT.

Suntem pregatiti sa va asistam pentru orice intrebare tehnica legata de sistemele de securitate si siguranta electronice.

SUPORT

Mereu alaturi de client

Mereu alaturi de client

Oferim consultanta si suport tehnic la sediul firmei, telefonic sau prin e-mail, demonstratii practice cu echipamentele solicitate.

Contact

SERVICE

Reparare si intretinere

Reparare si intretinere

Suntem la dispozitia clientilor pentru orice intrebare tehnica, pregatiti sa intervenim oricand va fi necesar.

Contact

SECURITATE SI SIGURANTA

Sisteme de securitate

Sisteme de securitate

Suntem pregatiti sa gasim solutii pentru aproape orice exigenta de securitate sau siguranta electronica.

Contact