Servicii 2020-10-27T14:37:13+00:00

CONSULTANTA.

Suntem pregatiti sa gasim solutia optima, care sa corespunda nevoilor clientilor in functie de solicitarile formulate si de resursele puse la dispozitie. Plecand de la detaliile tehnice ale produselor, pana la termeni si conditii, consultanta este prioritara pentru analiza si definirea strategiilor, imbunatatirea eficienta a operatiunilor, optimizarea resurselor umane si tehnologice.

EXECUTIE.

Noi cei de la YARALINE acordam o importanta aparte proceselor de instalare, punere in functiune si instruire, asigurandu-ne ca sunt realizate cu toata responsabilitatea data de importanta sistemelor pe care le concepem. Stim ca o lucrarea bine facuta este conditia de baza pentru ca un sistem sa functioneze in timp.

Asiguram servicii de executie pentru:

✓  instalatii de iluminat interior si exterior ✓  instalatii de prize
✓  instalatii de protectie impotriva socurilor electrice si a trasnetelor ✓  instalatii de forta
✓  Sisteme supraveghere video ✓  Sisteme antiefractie
✓  Sisteme detectie si semnalizare incendiu ✓  Sisteme pontaj angajati
✓  Sisteme control acces ✓  Automatizari pentru porti, usi de garaj si bariere
✓  Sisteme sonorizare si adresare publica ✓  Interfoane
✓ Usi sectionale, rulouri, obloane

Pentru executia instalatiilor electrice de joasa tensiune suntem autorizati de catre ANRE cu Atestatul nr. 1644.

Pentru instalarea si intretinerea sistemelor de securitate suntem autorizati de catre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE, DIRECTIA DE ORDINE PUBLICA, cu licenta nr. 2429/T.

De asemenea, suntem autorizati de catre INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA cu autorizatia A 4936 pentru efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

SERVICE.

Clientii YARALINE pot beneficia de suport tehnic, mentenanta si interventii la cerere, atat pentru echipamentele si instalatiile realizate de catre noi, cat si pentru cele executate de alte firme.

Suportul tehnic are scopul de a solutiona problemele tehnice cat mai rapid, prin diagnosticarea de la distanta si incercarea de remediere a lor, fara a fi necesara deplasarea echipei tehnice in teren.

Mentenanta preventiva poate fi impusa de legislatie sau de specificatii ale producatorilor, dar scopul ei principal este de a asigura functionarea continua a sistemelor si de a preveni defectarea lor, reducand costurile unor eventuale reparatii sau cele generate de nefunctionarea sistemelor.

Interventiile la cerere au ca scop remedierea defectiunilor intervenite in mod neprevazut si repunerea sistemelor in stare de functionare in cel mai scurt timp posibil conform specificatiilor din contractele de service.

YARALINE
CONTACTATI-NE ACUM.

CONTACT